Over ons

In 1996 werd begonnen met een thuisbezorgservice voor fokkers en andere grootverbruikers. In onze catalogus stonden allerlei voeders en accessoires voor vooral honden en katten tegen sterk gereduceerde prijzen. Na bestelling werden de producten op vaste dagen en vaste routes gratis  bij de klanten thuis afgeleverd.

Na een redelijk korte periode klopten ook steeds meer particulieren, mensen met slechts een of enkele honden, bij ons aan voor een advies of voor het laten leveren van voer. Ook wilden steeds meer mensen graag het voer bij ons komen afhalen. In 1998 werd dan ook begonnen met een soort winkeltje/afhaalpunt bij ons in de garage.

Door verandering van persoonlijke omstandigheden werd besloten de schuurverkoop te staken en in plaats hiervoor een winkel te openen. Op 1 augustus 2000 werden de deuren geopend van de winkel in Nieuw Roden. In een klein pandje, waarin voorheen de slijterij van de dorpssupermarkt was gevestigd, werd na een verbouwing een inie minie dierenspeciaalzaakje gerealiseerd. Vanaf het begin af aan liep de winkel uitstekend, de oude klanten uit “de schuur” wisten de winkel ook weer te vinden, maar ook vele nieuwe mensen vonden de weg naar de Dorpsstraat/Beukenlaan in Nieuw Roden.

In 2007 vond weer een grondige verbouwing plaats waardoor het winkeloppervlakte bijna werd verdubbeld. Hoewel we nog steeds aan ons motto vast konden houden, het leveren van kwaliteitsvoeders tegen vaste lagen prijzen, bleek als snel dat de winkel eigenlijk al weer te klein werd om ook een groot assortiment ascesoires te kunnen tonen.
Omdat verhuizen of een groter pand automatisch zouden betekenen dat de winkel op een andere manier gerund zou moeten worden, meer personeel e.d. was dat voor ons geen optie. We willen het graag persoonlijk en gezellig houden!

Wederom werd weer een oplossing gevonden! Op 1 september 2008 werd de webwinkel geopend. Door de unieke samenwerking met een van onze leveranciers kunnen wij nu een assortiment aanbieden, van momenteel, meer dan 11.000 artikelen tegen vaste lage prijzen. Normaal gesproken kunnen al deze artikelen al de volgende dag bij U thuis afgeleverd worden, of natuurlijk bij ons in de winkel afgehaald worden!!!

Ook voor de klanten van de webwinkel geld natuurlijk dat zij ons altijd kunnen benaderen voor een persoonlijk voedingsadvies. Onze kennis wordt Up to Date gehouden door het regelmatig bijwonen van Seminars, trainingen e.d.
In 2008 werd deelgenomen aan een cursus Diergenees- & Bestrijdingsmiddelen, zodat ook in deze, de nieuwste ontwikkelingen op de voet worden gevolgd.