De afspraak

Wij werken alleen op afspraak en nemen graag ruim de tijd voor uw hond, onder grote tijdsdruk werken komt het resultaat vaak niet ten goede maar is ook zeker niet fijn voor uw hond omdat deze de stress haarfijn aanvoelt.

Wij geven altijd een tijd aan waarop wij verwachten dat U uw hond weer op kunt halen, echter dit is een indicatie, soms het iets later omdat onvoorziene omstandigheden kunnen maken dat de behandeling van uw hond of zijn voorganger langer duurt. Daarom bellen wij U altijd een kwartiertje voordat U de hond weer op kunt halen op. Dit is voor U fijn omdat U gewoon uw gang kunt gaan en bij ons niet onnodig hoeft te wachten, dit is voor ons fijn omdat wij op een rustige manier ons werk af kunnen ronden zonder de druk dat U staat te wachten.
Maak ruim van te voren een afspraak, zijn er bijzonderheden zoals gezondheidsproblemen, extreme klitten e.d. vermeldt dit dan a.u.b. bij het maken van de afspraak zodat wij goed
voorbereid zijn en ook ruim voldoende tijd in kunnen plannen.
Bent U onverhoopt verhinderd, laat ons dit dan zo snel mogelijk maar zeker minimaal 48 uur van te voren weten. Dit geeft ons de gelegenheid om te schuiven in de planning waardoor de voor uw huisdier ingeplande tijd toch nog nuttig besteed kan worden.

Op onze behandelingen/afspraken zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing, deze vind U op onze website, op aanvraag kunnen wij U ook een exemplaar van onze leveringsvoorwaarden uitrijken/toezenden.