Assortiment

In onze nieuwe winkel hebben we een veel groter assortiment als in onze kleine winkel in Nieuw Roden.

IMG_0525i

AssortimentVerder hebben wij ook allerlei merken diepvriesproducten in voorraad. Van de AHV vlees/pens kompleet hebben wij altijd ruime voorraad. Dit product wordt verkocht in zakjes van 500gr of in dozen van 15 kg (30 zakjes van 500gr), ook een kleinere verpakking is mogelijk, bakjes van 250 gr of in dozen van 12 kg (48 x 250 gr).
AHV is een volledige diepgevroren vers vlees voeding van een hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Het product hoeft alleen maar te worden ontdooid en kan dan gevoerd worden. Omdat het een volledige voeding betreft kan het zonder bijvoeren van bv brokken gegeven worden.
Vers vleesvoeding heeft vaak een positieve invloed op het maag en darmstelsel van de hond, honden (en katten) die bv regelmatig darmproblemen hebben knappen vaak enorm op als dit product een tijdje wordt gevoerd. Ook honden met diverse andere allergieen doen het vaak op dit soort producten erg goed.
Van de andere merken zoals Rodi, Energique, Duck e.d hebben wij vaak alleen de kleinverpakkingen op voorraad, echter grootverpakkingen kunnen door ons besteld worden en komen in de regel dan op woensdag of donderdag weer binnen.

Voor vogels, konijnen en knaagdieren hebben wij altijd de keus uit enkele soorten/merken. Voor vogels o.a. KFF en Cede met bv de snoepsticks van Vitakraft of Puik. Voor konijnen en knaagdieren o.a. Supreme, KFF en Hope Farms, voor deze diertjes hebben wij knaagsticks en snacks van diverse merken in het assortiment.